Advies aan huis is maatwerk

Onze adviseur is graag bereid om naar u toe te komen, thuis kunt u ongestoord de monsterstalen in uw eigen interieur zien. Geen huis is immers hetzelfde, lichtinval is bijvoorbeeld erg belangrijk bij de kleurkeuze. Ook uw leefwensen, woonwensen en ruimtelijke effecten komen ter sprake.

Wilt u liever een showroom bezoeken? Door een jarenlange relatie met een grote groep fabrikanten en leveranciers door heel Nederland en België kunnen wij op afspraak probleemloos gebruik maken van een mooie showroom dicht bij u in de buurt. Altijd vrijblijvend en natuurlijk zonder kosten.

De prijs van een vloer is een belangrijk onderdeel van het geheel en afhankelijk van veel factoren. Wij hebben vloeren in allerlei prijscategorieën en we zijn er zeker van dat de juiste vloer binnen het beschikbare budget leverbaar is.

Iedereen kan weten dat “gratis” niet bestaat. De Vloerenkoning strooit niet met hoge kortingen en gratis leggen, etc. Een vloer koopt u voor langere tijd en moet gewoon goed zijn. Kwaliteit en een goede service hoeven uiteindelijk niet duur te zijn!

Plan een afspraak bij u aan huis

Een afspraak plannen kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Onze adviseur neemt dan zo snel als mogelijk contact met u op om gezamenlijk een afspraak bij u thuis in te plannen.